Compromís organitza una xarrada-col•loqui sobre la pesca al voltant de la presentació del llibre “La pesca a la Mediterrània”

El pròxim dimecres 27 de setembre, Compromís per Santa Pola i les sectorials de Compromís organitzen una xarrada-col·loqui sobre la pesca al voltant de la presentació del llibre “La pesca a la Mediterrània” de Josep Lluís Sánchez Lizaso.

Es tracta d’un llibre editat per la Universitat d’Alacant i elaborat per especialistes de diverses universitats, centres d’investigació i altres institucions que ofereix un estudi divulgatiu, però rigorós alhora, de la situació actual, el futur i altres aspectes interessants de la pesca a la mar Mediterrània.

El llibre recorre aspectes tan diversos com la biologia, la tradició lingüística i cultural, l’organització empresarial, el punt de vista dels pescadors, la sostenibilitat i gestió de les poblacions, així com el paper dels consumidors, de l’aqüicultura i del turisme pesquer.

La xarrada tindrà lloc al Baluard del Duc del Castell de Santa Pola, i començarà a les 19:00. Obriran l’acte Alejandro Escalada, regidor de Sostenibilitat de Compromís a Santa Pola, i Just Bayle, biòleg santapoler i autor d’un dels capítols del llibre. Carles Arnal, portaveu de la Sectorial de Medi Ambient de Compromís, presentarà l’editor i coautor del llibre, Josep Lluís Sánchez Lizaso, que al seu torn ens parlarà de l’obra. Hi assistiran igualment la regidora i regidors del Grup Municipal de Compromís per Santa Pola.

Xavier Mas i Sempere, portaveu de Compromís per Santa Pola

 Santa Pola, a 23 de setembre de 2017